Servicii

Steamwash & Clean prestează servicii mobile de curățare a mașinilor, folosind motoare cu aburi, economisind pentru clienţi orele petrecute la spălătoriile auto.

Spălătoria mobila oferă clienților săi următoarele tipuri de servicii: spălat exterior, curățat interior, curățat tapițerie.

Curățare exterior: Aburul intră în porii lacului și îl degresează, praful nu se mai depune intens (efect antistatic), iar după aplicarea tratamentului cu ceară lichidă suprafața mașinii rămâne lucioasă şi protejată.

Curățare interior: Folosind tehnologia cu abur, curățarea tapițeriei din piele sau textilă nu mai este o problemă de nerezolvat. Curățarea ecologică cu abur include: aspirare completă; curățare cu abur sub presiune și detergent biodegradabil a tuturor elementelor din material textil (inclusiv a mochetelor); curățare bord și fețele de portieră cu detergent special pentru plastic; curățare cu abur a portbagajului; curățare balamale uși și portbagaj; curățare și aspirare a tuturor chederelor; curățare geamuri (int+ext); aplicare neutralizator de mirosuri pe toate suprafețele textile; aplicare tratament pe toate suprafețele.

Uscarea tapițeriei este rapidă. Uscarea este foarte importantă deoarece previne formarea mirosurilor neplăcute și a mucegaiului. Se întăresc fibrele textile + revigorarea și redarea culorilor inițiale. Se folosesc produse ecologice care nu dăunează sănătății.

După spălarea totală a maşinii nu rămân bălți de apă – iar substratul este în total uscat, deci spălarea se poate face la adresa clientului. Spălătoria poate fi amplasată şi în parcarea oricărui imobil. Se vor face deplasări atât la firme care dețin flote auto cât şi la clienţi persoane fizice.